Dylan Lensen

Dylan Lensen

Meer over mij en wat ik doe

down
<

Even voorstellen

NAAM

Dylan Lensen

WOONPLAATS

Utrecht

GEBOREN

1993

GESLACHT

MAN

OPLEIDING

HBO Informatica (ICT)

HOBBIES

Kenpo Karate, Zeilen

Over mij

Sinds jongs af aan ben ik bezig geweest met computers, techniek en alles daaromheen. Mijn eerste computer zette ik zelf in elkaar toen ik een jaar of 10 was. Mijn eerste website stond online toen ik 12 jaar was. Inmiddels is het gros van de computers en laptops bij mij in de buurt samengesteld of onderhouden door mij. Ik ben mensen regelmatig van dienst op het gebied van computers, laptops, netwerken en overige technische vraagstukken.

Mijn skills

Naast mijn ICT-studie ben ik in de zomerweken actief als zeilinstructeur bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen. Hierbij geef ik hierbij les aan goepen kinderen van de leeftijden 6 tot en met 18 jaar. Bij de lokale omroep RTV Stichtse Vecht ben ik verantwoordelijk voor de techniek binnen het gebouw. Ik zorg er met een select aantal andere mensen voor dat onze 8 servers, 15 werkstations en 3 studio's in optimale conditie blijven draaien.

Hier vindt u de vaardigheden die ik bezit.

HTML / CSS

PHP / MYSQL

JQuery

Python

Windows

Android

curriculum vitae

Opleiding

HBO System & Network Engineering

Hogeschool Utrecht

4 Jaar

2013 - heden

Vakgebieden zijn onder andere systeem- en netwerkbeveiliging, ICT-architectuur, -infrastructuur en beheerprocessen. Tevens theoretisch en praktisch met zaken als netwerken (Cisco, Juniper), platformen (Windows, Linux), beveiliging en IT Service Management (ITIL, ASL en BiSL).

HBO Communication and Multimedia Design

Hogeschool Utrecht

1 Jaar

2012 - 2013

Communication and Multimedia Design (CMD) is een creatieve opleiding die opereert op het snijvlak van media en communicatie. Je bedenkt mediaconcepten en je gaat vormgeven en produceren. Creativiteit en ontwerpen staan centraal bij CMD. Binnen de opleiding CMD wordt er gewerkt aan crossmediale concepten.

HAVO (stroming Natuur & Techniek)

Herman Jordan Montesori Lyceum (Zeist)

2 Jaar

2010 - 2012

Werk ervaring

Technicus

RTV Stichtse Vecht

6 Months

maart 2014 - heden

Installeren en onderhouden van diverse servers t.b.v. afdelingen radio, tv en internet, evenals aanleg en onderhoud netwerk. Programmeur intranet. Live streams verzorgen (radio, tv).

Testimonials

Klanten

 

Portfolio

 

Portfolio 1
Streaming Media Services

Streaming is de techniek waarbij een audio- of videobestand via een netwerk beluisterd of bekeken kan worden, zonder het eerst volledig op de pc te downloaden. De streaming-technologie wordt dan ook vooral toegepast bij lange videofragmenten en bij live evenementen.

Portfolio 2
Computer installatie en onderhoud

Van het opschonen van een vastgelopen PC of laptop, de aankoop van een nieuwe, tot het tot aanleggen en instellen van netwerken; alles is mogelijk. Zelfs als u alleen advies zoekt bent u hier aan het goede adres.

Portfolio 3
Website ontwikkeling en onderhoud

Wanneer u toe bent aan een nieuwe website, of als uw huidige niet meer voldoet aan uw wensen. Van concept tot ontwikkeling krijgt u een volledig werkend product afgeleverd.

Contact

Gebruik onderstaand formulier om contact met mij op te nemen. Vergeet daarnaast twitter niet.